Portfoliohans.jouwweb.nl
CV » Acquisitie en netwerken

Acquisitie en netwerken

 

In 2002 ben ik als docent gaan werken op een kleine opleidingslokatie van het ROC in Bakel. Deze opleiding was aanwezig op het terrein van "De Zorgboog". Er vonden alleen BBL opleidingen verxzorgende en helpende plaats.

Ik ben de initiatiefnemer geweest om daar ook BOL opleidingen te gaan realiseren. In 2004 is daar de eerste BOL opleiding Verpleegkundige gestart. In de jaren daaropvolgend ook de BOL - opleidingen Verzorgende en Helpende.

In die periode ben ik erg actief geweest in netwerken. Vooral met de in de regio gelegen VMBO scholen. Er zijn verschillende middagen geweest waarbij Dekanen van deze scholen onze opleidings - lokatie bezochten.

Ook waren wij actief op de diverse beroepen-markten.

Deze contacten en activiteiten hadden als resultaat dat wij als kleine opleidings-lokatie binne de regio op de kaart stonden en dat potentiele studenten voor ons kozen omwille van de kleinschaligheid en de ons kent ons cultuur.

De eerste groep Verpleegkundige BOL heeft in 2008 uit hande van de Burgemeester van Gemert in Bakel hun diploma ontvangen.

 

Bekijk ook eens onderstaande powerpoint

 

 

 

resultaten[1].pptx
PowerPoint – 147,8 KB 175 downloads